Hra Overwatch je bez pochyby jedna z nejhranějších her.  To je způsobeno neustálou podporou, inovacemi a jednoduchou mechanikou, která nás prostě baví.  Ta je v podstatě založena na herním módu team deatmatch, kdy proti sobě stojí dva menší týmy, které bojují o nadvládu na mapě. Využívají k tomu různé postavy. Každá postava má svůj vlastní příběh a schopnosti. Dlouho však nebyla vydaná nová postava. To by se však mělo změnit, jelikož je připravována postava s názvem “Hero 31.“ Postava je zatím dost utajovaná. Ani ve videu, kde Jeff Kaplan představuje určité změny, se toho bohužel taky moc nového nedozvíme, ale pojďme se na to podívat.

O této postavě se zatím moc neví. Prakticky víme dvě informace, a to že půjde o mužskou postavu a budeme si muset počkat ještě nějakou dobu, než přijde. Pravděpodobně nová postava nebude k dispozici ani do eventu, který je nazýván Summer Games. Ten by měl letos přijít o něco dříve - většinou se totiž jednalo o srpnovou událost. Hero 31 můžeme očekávat nejpozději do Blizzconu, který se odehrává v listopadu.

Ve videu byl oznámen i návrat populární mini hry „Lucio Balls“ Měla by být vylepšena, a to prý konečně k lepšímu. Pokud budeme chtít více informací o připravované postavě nebo o zmíněné mini hře, tak budeme muset pouze čekat.