Vývojáři jsou samé překvapení. Je to už opravdu dlouho, co nám aktualizace hry přinesla nové objekty. Naposledy to bylo na jaře, kdy byla do hry přidána batolata a objekty pro ně potřebné. Od té doby nový obsah do hry tvořili pouze kolekce a herní balíčky které vycházeli.  Tentokrát se však vývojáři předvedli a nedávná aktualizace hry nám přinesla hned 21 nových objektů z různých kategorií. Do základní hry nám přibyl jeden nový účes pro ženy, náhrdelník, dva nové svršky pro muže, kožená bunda pro ženy, nové krátké šaty a také vrchní i spodní díl pro děti. 

Z nákupní kategorie nám přibyla nová postel, křeslo a sedačka do sady, nová jídelní židle, květina, soška, zrcadlo, dvě okna a nějaké dekorativní předměty pro exteriér domu a plot.  Kromě nových objektů přinesla vizuální aktualizaci, či grafickou úpravu balónkového bazénu pro batolata, který byl součástí nejnovější kolekce a mnoho kladných ohlasů nesklidil díky svému "plochému" grafickému zpracování.  A poslední věcí, kterou aktualizace přinesla, je změna vzhledu Galerie, kam můžete sdílet své výtvory s ostatními hráči. Díky této změně je lepší přehled o tom, jaké rozšíření potřebujete pro daný pozemek, či pro simíka. Komentáře se nyní zobrazují hned vedle popisku sdíleného objektu.

Líbí se vám nové objekty? A co říkáte na "zlepšení" balónkového bazénu? Líbí se vám nový náhled galerie pro sdílení vlastního obsahu? Podělte se o názory do komentářů.