Co je to Rocket League?

Jde o hru pro všechny milovníky automobilového průmyslu a fotbalu. Účelem hry je spolu se týmem přesunout pomocí "super duper nadupaných" autíček míč do soupeřovy brány. Stejný úkol má, ale i tým protihráčů, kteří vám dokážou hru velmi ztížit. Další vychytávka je možnost s dostatečně nabitým "boostem" lítat, čehož můžete patřičně využít, nebo tím zkazít celý zápas častýmy nezdary při pokusech vzlétnout.

Na čem se hraje ?

 Jako první vyšla hra v roce 2015 na PlayStatin 4 a windows, kde se stala téměř okamžitě populární mezi streamery, což vedlo k okamžitému zvednutí prodejů mezi fanoušky už zmíněných streamerů.O rok později hra vyšla i na OS X, Linux a Xbox One.Jako další je očekávaný port na Nintendo switch. Port má vyjít koncem roku 2017 

Co bude nového ?

Na Nintendu nepůjde jen o holý port, můžeme se těšit i na možnost lokálního multiplayeru až pro standardních 8 hráčů. Samozřejmostí bude i možnost online hraní , ale ne jen mezi hráči co vlastní hru na Nintendo Switch, hrát budeme moct pospolu s hráči na všech dostupných platformách. Je jen otázka jestli budou některé herní periferie zvýhodněné, nebo ne.

Více informací se dočtete běham daších mesíců na našich stránkách.

Na konec se vás zeptám: Co si myslíte o možnosti hrát s hráčema na všech herních platformách ? Odpověď můžete napsat do komentářů.