Společnost Nintendo oznámila pokračování party hry 1-2-Switch, která vyšla v roce 2017 společně s konzolí. Pokračování pod názvem Everybody 1-2-Switch bude následovat už 30. 6. tohoto roku.

Opět půjde o kompilaci miniher, ale tentokrát se nezaměří na jednoho nebo dva hráče, nýbrž na celé týmy hráčů. Jak název napovídá, minihry jsou určeny pro všechny a podporují ovládání přes Joy-Con i chytrý telefon.

Nintendo láká na spoustu podivných a úžasných miniher, ve kterých najdete vše od balónků po mimozemšťany. Cílem bude získat v souboji jeden na jednoho body pro svůj tým. Ten tým, který bude mít nejvíce bodů, tak pochopitelně vyhraje.

Trailer v současné době k dispozici není. Místo něho jsou dostupné předobjednávky. Hra na eShopu Nintenda stojí 749 Kč a má 3,32 GB.

Před rokem se uvádělo, že se vývojáři u pokračování 1-2 Switch inspirovali sérií Jackbox Party Pack a přinesou minihry ve stylu show, které jsou určené pro větší počet hráčů. Hra měla být v té době testována, ale u cílové skupiny se prý nesetkala s pozitivními reakcemi. Minihry mají cílit na rodiny s dětmi, podle nich jsou ale nudné, zdlouhavé a špatně se hrají. Tato kritika je pravděpodobně důvod, proč byl titul oznámen až nyní.