Cyberpunk 2077 vychází už za 6 dní. V den vydání bude hra přitom hratelná na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series S/X. V případě next-gen konzolí se ale jedná pouze o menší vylepšení, jinak titul běží skrze zpětnou kompatibilitu. Jinými slovy, na plné využití nových konzolí ještě nedojde.

Přesné detaily o tom, co všechno next-gen upgrade nabídne, se zatím neví. Počítá se ale kupříkladu s podporou ray-tracingu a dalších podobných technologií. Nejlépe tak v aktuální chvíli bude vypadat PC verze, ale majitelé next-gen konzolí by nejspíš nemuseli čekat tak dlouho.

Přečtěte si také: Nevíte, jakou životní cestu zvolit v Cyberpunku 2077? Náš osobnostní kvíz vám poradí!

V rozhovoru pro YT kanál PrzeGryw se jeden ze zaměstnanců CD Projekt Red, senior animátor Sebastian Kalemba, nechal slyšet, že by na next-gen aktualizaci mělo dojít brzy. Už delší dobu víme, že dříve, než příští rok se jí nedočkáme, ale vypadá to, že tak dlouho nebudeme muset čekat. Ve stejném rozhovoru také padlo znovu oznámení, že se pracuje na módu New Game Plus. Ale u něho vůbec netušíme, kdy přijde, jen že nebude dostupný v den vydání.

Cyberpunk 2077 vychází 10. 12. pro PC, PS4, Xbox One, PS5 a Xbox Series S/X. Nezapomeňte se také zúčastnit naší speciální soutěže o sběratelskou edici a tři kopie hry!