Netflix opět obohacuje svou herní knihovnu o další tituly. Nově si předplatitelé budou na svých zařízeních se systémem Android nebo iOS moci zahrát hry Dungeon Dwarves a Hextech Mayhem. Obě hry jsou pro předplatitele zdarma a neobsahují reklamy.

DUNGEON DWARVES

Vývojářem Dungeon Dwarves je Hyper Hippo a řadí se do kategorie takzvaných idle her. Ovládáte partu pěti trpaslíků, která se postupně probourává zdmi a poráží příšery, aby získala zpět svůj domov schovaný v podzemí. Ve hře postupujete i tehdy, co ji nemáte zapnutou. Jakmile ji opět spustíte, dostanete zbraně a poklady, které trpaslíci při cestě našli.

Jak tomu u idle her většinou bývá, své trpaslíky si vylepšujete, aby byli silnější a dosahovali tak lepšího výkonu. Každý z nich má přitom svou speciální schopnost. Přes zdi se občas prokopete až k bossovi, za jehož poražení opět dostanete odměny.

Dungeon Dwarves by byla ideální hrou pro hraní při čekání na autobus či cokoliv jiného. Problém však je, že vyžaduje neustálé připojení k internetu, a tak si ji lidé bez mobilních dat venku spíše nezahrají.

Hextech Mayhem Netflix Edition

Hextech Mayhem: A League of Legends Story se u nás objevil už v listopadu. Jedná se o skákačku od vydavatele Riot Forge, jenž spadá pod známý Riot Games. Hlavní hrdina se jmenuje Ziggs a díky jeho výbavě v podobě výbušnin skáčete po mapě v rytmu hudby. Kromě něj se ve hře objevuje i profesor Heimerdinger. Nacházíte se ve městě Piltover, které určitě fanouškům Arcane nebude cizí.