Neon Abyss je připravovaná akční roguelike plošinovka, kterou vydává známá společnost Team17 od studia Veewo Games. Hra měla ještě do nedávna vyjít pouze na PC v průběhu tohoto roku, ale nyní vývojáři oznámili, že titul dorazí i na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Ve hře se jako člen skupiny Hades vydáte infiltrovat Abyss, abyste svrhli z trůnů nové bohy. Pokud umřete, vaše postava získá nové schopnosti a sílu. Vydejte se do nových oblastí s neuvěřitelnou kořistí a prozkoumejte úžasný pixelartový svět. Čekají vás procedurálně generované mapy, více než 400 položek se zajímavými a kombinovatelnými vylepšeními a strašidelné „prolézačky“ všeho druhu zajišťují, že každý pokus bude pro vás jedinečný. Existují zde také různé minihry jako klavírní představení, meditační výzva, taneční soutěže a další.

Zaujalo vás Neon Abyss a chcete si ho pořídit i na své herní zařízení? Tak se nezapomeňte mrknout na trailer výše, který vám hru ještě trochu více přiblíží. Hra má vyjít letos a na Steamu si můžete stáhnout demoverzi.