KryZeePlays je tvůrce obsahu pro YouTube a zároveň velkým fanouškem a modérem hry Need for Speed Most Wanted. Na jeho kanále mimo jiné můžete nalézt spoustu videí s obsahem z této hry, hlavně ale také jeho Need for Speed Most Wanted Redux 2020. Tento mod je vytvořený pro Most Wanted z roku 2005 a slibuje univerzální kombinaci nejlepších výtvorů pro tuto kultovní pecku. Dle KryZeePlayse se Redux skládá z komunitních výtvorů a balí dohromady ty nejlepší dostupné mody a skripty automobilů.

Need for Speed Most Wanted Redux 2020 přináší textury, shadery a vylepšení z verze pro Xbox 360. Představuje také nové druhy závodů, můžete si ale také vyzkoušet roli policisty. Hra má mít plně přepracovaný HUD, přinese i nově vylepšené kapky deště, nastavitelný čas dne a vylepšené modely aut. Těch v Redux verzi naleznete přesně 110

Nejnovější verzi Need for Speed ​​Most Wanted Redux 2020 si můžete stáhnout zde. Pod náhledovým obrázkem se také skrývá video, které tuhle modifikaci představuje a pomůže vám s její instalací do původní PC verze NFS: Most Wanted.