Jen jedno slovo pronesl Jason v prvním traileru na Grand Theft Auto VI. Slovo „trust“ (důvěra) ale stačilo k tomu, aby si jednoho z protagonistů očekávané gangsterské akce od Rockstar Games spojili lidé s Troyem Bakerem.

Americký zpěvák a herec Troy Baker je vyhledávaný dabér. Namluvil Joela v The Last of Us, Bookera DeWitta v BioShock Infinite, Sama (bratra Nathana Drakea) v Uncharted 4: A Thief's End, Taliona v Middle-earth: Shadow of Mordor a také Batmana v různých LEGO hrách nebo Jokera v Batman: Arkham Origins.

Jako Jasona v GTA 6 ho ale neuslyšíme. Spekulace o zapojení do nadcházejícího hitu bere jako kompliment, ale není v každé hře.

„Chci, aby ten chlap, ať už je to kdokoli, získal uznání za svou práci, protože jsem si jistý, že to bude skvělé... Ti lidé se do těch postav vžívají a zaslouží si za svou práci veškeré uznání – ne já,“ uvedl s respektem Baker na adresu dosud nespecifikovaného dabéra Jasona v rozhovoru The Movie Dweeb.

Bohužel nevíme ani ženu, která namlouvá Luciu, druhou hratelnou postavu v příběhu Grand Theft Auto 6, který má být inspirován legendárním příběhem amerických zločinců Bonnie a Clyde a vrátit nás do Vice City. Hra by měla vyjít v roce 2025 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verze oznámena nebyla, ale neoficiálně se s ní později počítá.