Kontaktní battle royale akce Naraka: Bladepoint oslaví v srpnu své druhé výročí od vydání na PC (na Xbox vyšla o 10 měsíců později). U této příležitosti od 13. 7. přechází na free-to-play model. Ve stejný den bude hra spuštěna na PlayStationu 5. Později dorazí i ve verzi pro PS4.

Společnosti Netease a 24 Entertainment uvádějí, že hru si zahrálo 20 milionů unikátních hráčů. Všechny platformy budou propojeny, aby hráči mohli hrát spolu. Vývojáři chystají také řadu nového obsahu. Mimo jiné týmový režim Capture the Spirit Well, ve kterém se dvě dvanáctičlenná družstva utkají a budou se snažit obsadit klíčová místa, aby získaly body.

Do bitev promluví nová hrdinka Tessa. Popisována je jako 1000 let starý liščí démon, jenž dokáže okouzlit své nepřátele a zmocnit se jejich duší. Je tady také nový typ zbraně kombinující kopí a dýku.

Slibovány jsou rovněž výroční herní události a odměny. Majitelé PS5 se mohou těšit na nespecifikované exkluzivní předměty. V den spuštění dostanou možnost hrát zdarma, případně si koupit hru s dalšími bonusy.

Ti, co si Naraka: Bladepoint koupili, tak obdrží zlaťáky. Za standardní edici to bude 1960 zlaťáků, 3360 zlaťáků za Deluxe Edition a 4960 zlaťáků za Ultimate Edition. Slibovány jsou také exkluzivní avatary, nové oblečení a deset truhel s kosmetickými předměty uvnitř.