Ultimate Games zveřejnili demoverzi své kontroverzní hry Wanking Simulator, která připomíná Postal. Hratelnou ukázku najdete na Steamu a odehrává se ve městě zvaném Gay Bay. To obsahuje kostel, řadové domy, střední školu, garáž a další objekty. Vašim cílem je zničit co nejvíce věcí, než vás chytí policie. Titul se vyznačuje naprostou volností, můžete jít kamkoli chcete a zničit cokoli chcete.

Hrát budete za Winstona Gaye. Nespokojeného obyvatele městečka, kterému vláda zabavila dům. Nyní má Winston superschopnosti, včetně teleportace, pušky v kalhotách a dokáže ovlivnit gravitaci. To vše mu umožní se pomstít. Dohromady vás čeká pět dnů a v každém něco jiného.

Vývojáři svou hru popisují jako směsici simulátoru destrukce a masturbace. Pokud hledáte něco jiného, klidně můžete světem jen tak bloudit, ale to je podle tvůrců nuda. Detailněji se do popisku raději pouštět nebudu a jen upozorním, že hra není vhodná pro mladistvé. Zájemci nechť se podívají na gameplay trailer nahoře.

Pokud si chcete Wanking Simulator zahrát, potřebovat budete 64bitový operační systém a procesor. U minimálních systémových požadavků je uváděna sestava: Intel Core i3-8100, 8 GB RAM, Nvidia GT 730, DirectX verze 10 a 4 GB volného místa na disku. U doporučených potom Intel Core i5-4460, 8 GB RAM a GeForce GTX 550 Ti.

Plná verze by měla vyjít v průběhu letošního roku.