Při vývoji Grand Theft Auto 6 nezapomínají v Rockstar Games na svůj dosavadní klenot. Aby se hráči při dlouhých zimních večerech nenudili, oznamují vývojáři významnou aktualizaci pro GTA Online.

Velkou novinkou jsou zvířata. Ta byla dosud pouze v příběhové části pro jednoho hráče. Po nainstalování aktualizace se objeví také v GTA Online. Budou se volně toulat herním světě v režimu Freemode, takže byste je měli mít možnost lovit. Jen je tu jeden podstatný háček, zvířata budou pouze ve verzích pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na PC snad později.

Do GTA Online se blíží sezóna krádeží. Aktualizace vás má dostat přímo do srdce pouličního zločinu v Los Santos. Budete krást, rozebírat a prodávat nejžádanější vozidla. Tyto loupeže mají být složité a s vysokými sázkami pod zástěrkou nového vrakoviště. Ty nejlepší úlovky budete prodávat Yasufovi (znáte z GTA 4), který touží po luxusních dovozových automobilech. Zbytek můžete využít na náhradní díly.

Čeká vás nová soutěž v driftování. Vyzkoušíte si své dovednosti při jízdě bokem na řadě nových okruhů, zatímco v LS Car Meet budete moci vybraná vozidla modifikovat.

Prosincová aktualizace do PS5 a Xbox Series X/S verzí GTA Online přidává ještě pohodlnější organizaci a správu sbírky vozidel prostřednictvím interaktivního menu; vozy můžete snadno přesouvat mezi garážemi. Potěší rovněž nová garáž pro více než sto vozidel, jež je dostupná exkluzivně pro předplatitele služby GTA+.

Na všech platformách můžete v LS Car Meet kupovat kopie osobního vozidla jiného hráče. Na konzolích ještě bude hlasový chat ve výchozím nastavení vypnut. A v den narozenin své postavy obdržíte malý dárek.

„Kromě nových loupeží vozidel, nových vozidel a nové závodní série toho do GTA Online během letošních svátků i po nich přibude ještě více. Přibude nová hudba, zcela nové sváteční režimy, další vylepšení zážitků, aktualizace nástrojů pro tvůrce, další sváteční překvapení a mnoho dalšího!“ láká Rockstar.