Když jsme informovali o návratu PC Gaming Show, zmínili jsme se, že návrat hlásí také tak trochu sesterská Future Games Show pořádaná zásluhou serveru GamesRadar. Nyní tedy nastal nejvyšší čas zaměřit se i na tuto akci, která slibuje 60 minut plných nových trailerů, oznámení, překvapení a rozhovorů s herními vývojáři.

PC Gaming Show odstartuje v neděli 12. června/júna 2022 ve 21:30 (ve stejný den dojde také na akci Xbox & Bethesda Games Showcase). Další Future Games Show, celým názvem Future Games Show Powered by Mana, protože se musí myslet i na sponzory, uvidíme o přibližně o 24 hodin dříve, konkrétně v sobotu 11. června/júna od 21:00.

Na v pořadí druhé Future Games Show pořádané v tomto roce se má objevit zhruba 40 her určených pro PS5, PS4 Xbox Series X|S, Xbox One, Switch a PC. S jistotou můžeme počítat s přítomností titulů od vydavatelů Team 17 a Thunderful, nejvíc ale určitě potěší výslovná zmínka českého studia Amanita Design. To před pouhými několika dny naplno odhalilo dystopickou 3D adventuru Phonopolis, takže je dost možné, že více z této zajímavě vypadající novinky uvidíme i během Future Games Show. Ale kdo ví, třeba Amanita odhalí nějaký zbrusu nový, zatím neznámý projekt. Další účastníci budou každopádně oznámeni v průběhu příštího týdne.