Hra Conan Chop Chop, která původně vznikla jako aprílový žertík, a nakonec se z ní stal skutečný projekt, byla odložena z 25. 2. až na druhé čtvrtletí tohoto roku. Naštěstí ne bezdůvodně. Vývojáři z Mighty Kingdom toto rozhodnutí učinili proto, že chtějí zlepšit optimalizaci hry pro online multiplayer. Jinak je prý skoro hotová a další odklady by ji čekat nejspíše neměly.

„Jsme téměř u cíle. Dodatečný čas zajistí, aby hra byla optimalizována pro online multiplayer, a dá nám šanci přidat sem a tam nějaké vylepšení,“ řekl generální ředitel Mighty Kingdom, Philip Mayes, a zároveň dodal, že „nejde pouze o hru s jedním Chopem. Tohle je Conan Chop Chop, a to vyžaduje zvláštní pozornost k detailům.“

Pokud Conan Chop Chop neznáte, jedná se o akční RPG s rogue-like elementy, roztomilými postavičkami, zajímavými scénáři, náhodnými mapami a s tunami zbraní i schopnostmi. Navíc, jak už jsem zmiňoval, hra nabízí i multiplayer až pro čtyři hráče, který může být obzvlášť zábavný. Zároveň je důležité říct, že hra vyjde na Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One a samozřejmě na PC ve službě Steam.