Brněnské studio Ashborne Games už příští týden rozšíří příběh československých legionářů. Pro historickou real-time strategii Last Train Home totiž vyjde dodatečný balíček nazvaný Legion Tales. Ten přinese kolekci 10 nových, samostatných misí, které vyprávějí o bojových střetnutích tak velkolepých, že se mezi legionáři staly legendárními.

„Prožijte nové vzrušující příběhy československé legie na cestě domů. Přidejte se k ostřílenému veteránovi a skvělému vypravěči Zoltanovi, který láskyplně vzpomíná na příběhy o odvaze a bratrství od těch, kteří bojovali na frontové linii. Ve svém hrdinském vyprávění sice občas přehání a něco si nepamatuje úplně přesně, ale hlavní je, že je to skutečně nezapomenutelný příběh,“ láká tisková zpráva.

Nové mise otestují vaše schopnosti a rozhodování. „Ať už jste zkušený hráč, anebo nováček, tyto mise slibují napínavý zážitek, který obohatí svět hry Last Train Home,“ tvrdí vývojáři. Podle nich dobrodružství nekončí dohráním příběhu, protože Legion Tales přináší řadu výzev, které vám pomohou prověřit vaše schopnosti a vyladit strategii.

„Jak přistoupíte ke každé misi, bude záležet čistě na vás, takže nabízejí nekonečný potenciál znovuhratelnosti,“ dodávají a lákají do nezmapovaných oblastí v rámci výpravy posledního vlaku – od rušných metropolí po strašidelnou divočinu. Něco z toho ukazuje teaser trailer a první obrázky.

V misích najdete volitelné výzvy. Když je splníte, budete odměněni nově implementovanou meta-měnou. Tu lze použít k nákupu nových přednastavených jednotek pro vedení v misích, což umožní jiný strategický přístup.

Last Train Home: Legion Tales vyjde 1. 2. 2024 za 14,99€. Během prvního týdne (do 8. 2. 2024) bude sleva 10 %. Stejně jako původní hra, tak i DLC bude mít české titulky.