Friday the 13th: The Game je poměrně novou multiplayerovou hrou, která vychází ze známé filmové série s mrazivou hororovou atmosférou. Hlavní postavou je Jason Voorhees - zabiják se zakrytou tváří, který vám okamžitě půjde po krku. Anebo vy půjdete po krku těm ostatním. Hra se samozřejmě zakládá na klasickém souboji jednoho týmu proti druhému, až na to, že v tom jednom je pouze Jason samotný. Druhý „tým“ je sestaven ze skupinky táborníků, z kterých se během vteřin stávají přeživší na útěku. Váš úkol je tudíž zcela prostý - utečte do bezpečí, hrajete-li za přeživšího a kopete-li za jednočlenný tým, dopadněte všechny, kteří vám svojí oslavou narušili večerku.  

Jak vývojáři tvrdí, brzy bychom se měli dočkat i singleplayerové akce. Více než „brzy“ se ale prozatím bohužel neví. Mezitím se tak studio Gun Media rozhodlo obohatit alespoň tu multiplayerovou část a jak naznačuje krátké video, toto obohacení se k nám dostane ve formě nového módu. Ten bude přístupný pro všechny majitele hry zdarma.

Jak jste si sami mohli všimnout, trailer nám toho moc neprozrazuje. Nabízí nám pohled na zvláštní animaci, ze které ale můžeme vytáhnout pár spekulací. Ze všeho nejdříve si ale shrňme, co všechno víme. Mód nese název Paranoia. Dočkáme se ho brzy. A to je zřejmě všechno. Nicméně ačkoli je trailer veřejný pouze krátce, lidé již začínají se spekulacemi. Jelikož se jedná o název Paranoia a trailer nám několikrát ukazuje skupinku buněk, z nichž jedna nese jinou barvu, mohlo by se jednat o situaci, kdy je vrahem jeden z táborníků. Hráč tak neví, komu může věřit a do poslední chvilky - tudíž dokud neuteče či dokud se jeho postava nebude svírat v bolestech - nebude vědět, kdo vrah doopravdy je. Nesmíme ale zapomínat na to, že se jedná pouze o SPEKULACE a nic z toho nemusí být pravda. Na druhou stranu zní to slibně, no ne?  

Jak se vám líbí nápad ohledně toho, jak by ve finále mohl mód vypadat? Souhlasili byste? Nebo máte nějaký jiný nápad? Pokud ano, rozhodně nám ho nezapomeňte napsat do komentářů!