Survival hra Grounded od malého týmu uvnitř studia Obsidian Entertainment zve na výpravu do světa mravenců. Hráči se vžijí do dětí, zmenší se a prožijí napínavé dobrodružství nejen ve velmi velké a nebezpečné zahradě u rodinného domu, ale také v okolí. Při tom je budou ohrožovat jiní tvorové, včetně mravenců, pavouků a dalšího hmyzu.

To jsou informace, které už několik měsíců o Grounded víme. Dnes se díky novému traileru dozvídáme více o příběhu. Ano, Grounded byl vytvořen především se záměrem kooperativní survival hry pro čtyři hráče, kteří brání svůj dvorek před nepřítelem, opevňují stanoviště atd. To vše v Grounded zůstalo, ale je tu také příběh. Ten se točí kolem opravy stroje, aby se z dětí staly opět normálními dětmi a mohly se vrátit ke svým rodinám. Titul tak bude možné hrát i v singleplayeru.

Aktualizace: Aby toho nebylo málo, v průběhu dne se objevily ještě gameplay záběry ze singleplayeru. Tak se mrkněte, ať víte, co vás v této netradiční hře čeká.

Láká vás hra? Do světa mravenců se můžete podívat od 28. 7. 2020. To je datum, kdy bude hra v Steam Early Access, Xbox Game Preview a Xbox Game Passu spuštěna ve Windows 10 a Xbox One verzích. Pokud jste členy Xbox Insider programu, tak testování se rozběhne už během jara. Plná verze je v plánu na rok 2021.