Ti, kdož okusili poslední příběh nelítostného Krata ze série God of War, dají za pravdu, že se jedná o jeden z nejlepších titulů minulého roku, který mimoto nabídl hned několik pecek. Po mimořádném úspěchu je další díl víceméně jistotou. Ovšem při otázce možného přídavku do stávající hry kreativní ředitel vývoje Cory Barlog jasně odpověděl, že potenciální DLC by bylo příliš ambiciózní.

Barlog ve velkém rozhovoru pro pořad GameOverGreggy Show sice přiznal, že měl v hlavě plán pro DLC, avšak na DLC by to bylo až moc velké sousto. Barlog zhodnotil, že výsledek by se rovnal hrám jako The Last of Us: Left Behind či Uncharted: The Lost Legacy, které jsou dosti velké, aby byly samostatným titulem. Slovy Barloga: "Skončilo by to jako věc sama pro sebe. Popravdě mně každý pověděl: 'Kámo, to je šílený. To není DLC, je to moc velký.'"

Můžeme jen doufat, co měl Barlog za lubem. Když ale opět přihlédneme k faktu, že další díl/y se nám dostane, lze předpokládat, že se tam Barlogovy nápady aspoň zčásti propracují.