Sony nechalo už před nějakým časem v americkém San Diegu (to město, které rád zmiňoval Melman v Madagaskaru) založit nové studio a už dříve se spekulovalo, že by mělo pracovat na nové Uncharted hře. Letos v dubnu totiž byla zpozorována poptávka po vývojářích, kteří by následně spolupracovali s jiným velkým studiem, jímž by mohlo být právě Naughty Dog - spojitost byla nalezena u jednoho profilu na LinkedIN. Studio v San Diegu má pracovat na akčních adventurách z pohledu třetí osoby.

Momentálně pobočka nabízí další pozice, u nichž uvádí, že se budou podílet na "vysoce kvalitní akční adventuře z pohledu třetí osoby" a zároveň na "další kapitole filmového vyprávění". Nové studio sice vedou lidé, kteří pochází z týmů jako Guerrilla Games, Sucker Punch či Naughty Dog, avšak na novou značku i kvůli zmíněné poptávce to nevypadá. 

Co tak může být ve hře? Horizon: Zero Dawn je dítě Guerrilly, God of War má pod palcem jiné studio, Sucker Punch připravuje Ghost of Tsushima a Naughty Dog má plné ruce práce s The Last of Us: Part 2. A vzhledem k tomu, že Naughty Dog již oznámilo své rozloučení s Uncharted, je tak pravděpodobné, že se bude jednat právě o tuto značku. U té se navíc prokázalo, že hlavní protagonista nemusí nutně být Nathan Drake a díky obrovské výdělečnosti se nedá očekávat, že by na ni Sony chtělo zanevřít.