Zdá se, že si Ubisoft věří. Gameplay záběry z připravované akce The Division Resurgence ukázal velmi brzy, když má third-person akce vyjít až v příštím roce na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS.

Záběry ukazují agenty Divize, jak v ulicích New Yorku bojují s nepřáteli. Ten, kdo hrál první The Division pro PC a konzole, tak mu vše bude velmi povědomé. Ubisoft láká na známou hratelnost, která bude zjednodušená pro dotykové ovládání, a rozšíření příběhu, který vrhne nové světlo na události The Division a The Division 2.

Tohle je zajímavé. Budeme součástí první vlny agentů SHD, jejichž úkolem je obnovit pořádek a chránit civilisty. Kromě toho se ale dozvíme také nové příběhové detaily, které se týkají spíše druhého dílu.

Je jasné, že tohle má do mobilní verze nalákat fanoušky z velkých platforem. Ty mohou lákat také nové třídy agentů a dosud nevidění nepřátelé. Důležité nadále bude vybavení, které se bude postupně odemykat a vy ho budete moci vylepšovat a upravovat. I v tomto případě narazíme na několik nových kousků.

Ubisoft zdůrazňuje, že video ukazuje záběry z alfa verze hry v rozsáhlém otevřeném světě, kde budeme plnit řadu úkolů. Brzy začne uzavřená alfa, registrovat se můžete zde.