Na internetu se objevilo několik obrázků ze zrušeného masivně multiplayerového RPG s licencí Marvelu. Na projektu pracovalo studio Dimensional Ink, které je podepsáno za DC Universe Online, a podle všeho se vývojáři inspirovali u filmu Spider-Man: Paralelní světy.

Screenshoty pocházejí od designéra Ramira Galana, jenž na titulu spolupracoval. Podle Galana měla hra klást důraz na bohaté, živé barvy se stylistickými tóny, které vzdávají hold zmíněnému filmu s pavoučím mužem.

V galerii uvidíte, jak mělo vypadat tvoření hrdiny s možností přizpůsobit si pohlaví, typ postavy, jméno, schopnosti a dovednosti. Zvolit jsme si měli také jednu z různých frakcí superhrdinů Marvelu, včetně X-Menů, Avengers, S.H.I.E.L.D a Fantastické čtyřky.

O MMO s licencí Marvelu jsme se dozvěděli loni v listopadu díky prezentaci společnosti EnaD Global 7. Stejná firma minulý týden oznámila, že hra byla zrušena. Stalo se tak poté, co společnost vyhodnotila rizika vývoje, investice a dlouhodobou strategii své skupiny. Do projektu by bylo nutné během tří let investovat zhruba 50 milionů dolarů. Tyto peníze budou nyní investovány do stávajících her, jako jsou The Lord of the Rings Online a DC Universe Online, a také do vývoje vlastních značek.