ZeniMax Media s Bethesdou a s přidruženými studii se nepřipojí k divizi Xbox Game Studios. Místo toho má vzniknout dceřiná společnost nazvaná Vault, pod kterou budou spadat týmy odpovědné za vývoj her jako The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Dishonored, Wolfenstein nebo Prey.

Vyplývá to z dokumentů, které byly předloženy protimonopolním regulačním orgánům Evropské unie, které mají do 5. 3. 2021 rozhodnout, zda Microsoft může koupit ZeniMax Media s Bethesdou za 7,5 miliardy dolarů. Evropská unie mezitím udělila předběžný souhlas. Stále se ale čeká na konečné rozhodnutí.

V dokumentech se dále píše, že Microsoft bude mít výlučnou kontrolu nad celým ZeniMaxem. Podobnou cestu zvolilo vydavatelství Take-Two, které má své divize rozdělené mezi 2K Games, 2K Sports nebo Private Division pro vydávání nezávislých her. Microsoft bude Vault ovládat, půjde o jeho stoprocentní dceřinou společnost a rozhodně to neznamená, že díky tomu mohou budoucí hry od Bethesdy vycházet na PlayStation 5 nebo Nintendo Switch. Ovšem nevylučuje se to.