Microsoft nás zve na další prezentaci. Tentokrát budou mít neklidné spaní fanoušci série Age of Empires a Age of Mythology, protože se koncem února uskuteční stream s představením zajímavých novinek.

Hráči Age of Empires II: Definitive Edition se mohou těšit na představení nového přídavku se zbrusu novou kampaní. DLC se ukáže v krátkém videu ze hry. To Age of Empires III: Definitive Edition odhalí balíček s novými hratelnými frakcemi a tým kolem Age of Empires IV se po úspěšném rozšíření The Sultans Ascend podělí o informace o dalším obsahu a nových herních odměnách pro všechny hráče. Vývojáři mají důvod k oslavě, The Sultans Ascend vyšlo v listopadu minulého roku a jde o nejprodávanější rozšíření v historii této série.

Během streamu uvidíme první gameplay video z hraní Age of Empires Mobile a nahlédneme do zákulisí vývoje v TiMi Studios. Potěšeni budou také ti, co čekají na novinky o Age of Mythology: Retold. Rok a půl po oznámení předělávky se dozvíme podrobnosti o stavu vývoje a seznámíme se s některými mytologickými bytostmi.

Možná dojde i na nějaké to překvapení. Stream začne 23. 2. 2024 od 19:00 středoevropského času.