Vývojáři Microsoft Flight Simulatoru připravili novou bezplatnou aktualizaci, která vylepšuje pět nejznámějších měst západní Evropy. Aktualizace je už ke stažení pro Xbox Series X/S a PC verze tohoto oblíbeného leteckého simulátoru.

Těmi nejzajímavějšími městy jsou dle tvůrců francouzské Annemasse, švýcarská Ženeva, belgický Gent, Lucemburk a nizozemský Rotterdam. Všech pět měst bylo pečlivě vytvořeno s využitím nejnovějších geografických dat s vysokým rozlišením a poskytuje dosud nejrealističtější zážitek z těchto historických lokalit. Kromě toho došlo na německé letiště Kolín nad Rýnem Bonn (EDDK).

„Piloti v Microsoft Flight Simulatoru se mohou kochat nádherně ztvárněnými památkami těchto historických měst a prozkoumat každé z nich zvlášť nebo je propojit v rámci přeletů,“ dodává studio Asobo k aktualizaci.

Pokud máte rádi něco netradičního a nevadí vám do hry investovat, tak je dostupná největší létající loď v historii. Vzlétla dne 12. 7. 1929 od Bodamského jezera nedaleko švýcarského městečka Altenrhein a šlo o vysněný výtvor německého leteckého konstruktéra Claudia Dorniera. Řeč je o Dornier Do X.