Do Microsoft Flight Simulatoru přiletěla nová aktualizace vylepšující herní svět. Ve studiu Asobo se tentokrát věnují jihozápadnímu Německu, kde najdete nově několik měst s fotogrammetrií.

Nově můžete obdivovat Mannheim, který se nachází na soutoku řek Rýn a Neckar a nabízí spoustu památek, včetně Mannheimské vodárenské věže, Mannheimského barokního paláce a telekomunikační věže Fernmeldeturm Mannheim. Jen jedenáct kilometrů východně od Mannheimu se podél břehu řeky Neckar nachází Heidelberg. Tady najdete několik architektonických skvostů, jako je Heidelberský hrad, kostel Svatého Ducha a Starý most v Heidelbergu.

Podél Rýna na severním okraji nedaleko francouzských hranic leží Karlsruhe. Je sídlem německého Spolkového ústavního soudu a Spolkového soudního dvora. Město, třetí nejlidnatější v Bádensku-Württembersku, má jedinečný půdorys tvořený 32 ulicemi vycházejícími z centrální palácové věže, která shora připomíná vějíř. Město je uprostřed Černého lesa a obdivovat můžete například Karlsruhský palác, Karlsruhská botanická zahrada a Bádenské státní muzeum.

Dostáváme se do Stuttgartu, hlavního města Bádenska-Württemberska. Město je vyhlášeným centrem automobilového průmyslu a sídlí zde automobilky Porsche, Mercedes-Benz a několik dalších průmyslových gigantů. Město je také světovým centrem vědy a akademického výzkumu a může se pochlubit jedenácti univerzitami. Stuttgart nabízí neuvěřitelné výhledy ze vzduchu, jako je Nový palác, MHPArena a Stuttgartská televizní věž.

Sedm kilometrů jižně od Stuttgartu najdeme Esslingen. Město s bohatou historií sahá přinejmenším do dob Římské říše. Esslingen začal vzkvétat v raném středověku a byl svědkem rozsáhlého rozvoje. Esslingen, obklopený zalesněnými kopci a vinicemi, je jedním z nejmalebnějších měst v Německu. Nacházejí se zde stovky historických budov včetně Esslingenského hradu a kostela Panny Marie.

Na německo-francouzské hranici se nachází Kehl a za hranicemi potom Štrasburk. Obě města dostala od vývojářů také větší péči. Štrasburk a Kehl pojí silné historické vazby. Štrasburk připojil Kehl v roce 1678 a přeměnil jej na pevnost. Tyto vazby přetrvaly i následující staletí a obě města jsou dodnes úzce spjata. Štrasburk je významným mezinárodním městem a sídlem několika důležitých evropských institucí, včetně Evropského parlamentu, evropského ombudsmana Evropské unie a Eurocorps.

Kromě měst došlo na letiště Friedrichshafen (EDNY), nazývané také Bodensee Airport Friedrichshafen. Je to mezinárodní letiště nacházející se na severovýchodní periferii německého města Friedrichshafen, které leží necelé dva kilometry ve vnitrozemí severního břehu Bodamského jezera (Bodensee), jednoho z největších jezer v Evropě.

Ještě přiletěl experimentální vojenský letoun Dornier Do 31 s proudovým pohonem, jako další placená legenda. Vyrobily se pouze tři experimentální prototypy a jde o jedinečné užitkové/dopravní letadlo s proudovým pohonem.