U příležitosti 20. výročí Xboxu představil Microsoft šestidílný dokumentární film Power On – The Story of Xbox, který nás zavede do zákulisí zrodu první konzole americké společnosti. Zároveň poodhalí cestu, kterou Microsoft ušel až do dnešních dnů, kdy máme na trhu Xboxu Series X/S a předplatné Xbox Game Pass.

Dokument bude povinností pro každého fanouška Xboxu. Sledovat budeme například zákulisí toho, jak se myšlenka na první Xbox zrodila v malé skupince „rebelů“ uvnitř redmondského gigantu a jak se z projektu, na němž pracovali ve volném čase, stal Xbox.

Prosto bude věnován také konzoli Xbox 360, neslavnému Red Ring of Death a dalším zajímavostem z dosavadní historie značky Xboxu. O to lákavější dokument bude, když se zaměřuje nejen na úspěchy, ale také neúspěchy herní divize.

Na Power On – The Story of Xbox se můžete těšit 13. 12. 2021. Zatím se podívejte na trailer úplně nahoře.

Pokračujeme teaserem na seriál Halo z produkce Paramount Pictures. Bohužel jde pouze o několikasekundové video. Přesto lze z 27 sekund něco málo zjistit. Vidíme Sparťana 117 bez Mjöllniru, legendární zbroje Master Chiefa, a s velmi zjevnými jizvami, zřejmě způsobenými genetickým vylepšením.

Seriál se má objevit v roce 2022 na streamovací platformě Paramount+. Ta v Evropě není dostupná, očekává se tak, že pro Evropany bude seriál dostupný ještě jinde.