Dlouhou dobu se zdálo, že plnohodnotný třetí díl série Dishonored od studia Arkane a vydavatele Bethesda Softworks nikdy nedostaneme. A upřímně to tak zatím stále i vypadá. Arkane Studios totiž na The Game Awards neukázalo pokračování série, které je nejvíce proslavilo. Nýbrž zcela novou hru, ve které budeme hrát za Blada. Ano, toho Blada – lovce upírů. Snad to dopadne lépe než první pokus studia s upíry v podobě střílečky Redfall.

Bohužel, to je skoro všechno, co se dá v aktuální chvíli o hře říct. CGI trailer toho bohužel moc neukázal. Víme jenom to, že budeme hrát za Blada. Erica Brookse, poločlověka a poloupíra. Mělo by jít o vážnou a dospělou singleplayerovou hru, která by měla překvapivě být z pohledu třetí osoby a která vzniká v Arkane Lyon, nikoliv Arkane Austin, kde vyvíjeli právě Redfall a dříve Prey.

Marvel's Blade nás zavede do karanténní zóny v Paříži uprostřed „nadpřirozené pohotovosti“.

Hra podle všecho teprve nyní započala svůj vývoj, takže vydání je bohužel s největší pravděpodobností několik let daleko. Možná vývoj ale začal až nyní, protože studio teprve dokončuje spekulované Dishonored 3? Kdo ví.