Abyste měli motivaci na těžší obtížnost zachránit New York před Lovcem Kravenem a jeho vycvičenou armádou, tak režim New Game Plus přináší do Marvel’s Spider-Man 2 nové obleky Hellfire Gala pro Petera i Milese.

Peter se oblékne do stylu navrženého Russellem Dautermanem, zatímco Miles získá svůj ikonický vzhled z variantní obálky Hellfire Gala od Bernarda Changa pro Miles Morales: Spider-Man #8. Oba obleky nahoře na obrázku.

Kromě toho jsou tu ještě dva nové prémiové obleky v placeném balíčku Fly N’ Fresh Suit, který je pro USA charitativní. Sony věnuje výtěžek do milionu dolarů vzdělávacímu programu Gameheads. DLC se bude prodávat za 5 dolarů a jde o výsledek spolupráce s Marvel Games a Gameheads. V balíčku najdete ještě 10 samolepek a dvě samolepky do fotografického režimu. Design Fresh Suit obleku Milese Moralese byl inspirován b-boys 90. let, design obleku Fly Suit pro Petera Parkera byl inspirován televizí 90. let. Obleky jsou ukázány v novém traileru (dole).

Při zapnutí NG+ se vám přenesou veškeré získané obleky a schopnosti. K dispozici budou nové ultimátní úrovně, zlaté gadget styly a další maličkosti.

Studio Insomniac Games do aktualizace s New Game Plus zahrne ještě možnost zahrát si znovu oblíbené mise a vylepšení přístupnosti. Bude možné zvolit zvukové popisky a čtečku obrazovky, včetně filmových titulků a vysoce kontrastních obrysů.

Aktualizace do Marvel’s Spider-Man 2 dorazí 7. března/marce.