Už na samotné E3 2019 konferenci Square Enixu bylo řečeno, že Marvel's Avengers bude mít kooperaci a to až se 4 hráči. Nicméně nyní Crystal Dynamics sdělil, že celá příběhová kampaň je pouze pro jednoho hráče a kooperace nebude možná.

Podle některých novinářů, kteří měli možnost zahrát si demo na letošní E3, bylo údajně hned jasné, že příběhová kampaň bude pouze pro jednoho hráče. Již v traileru jsme mohli vidět přepínání mezi postavami v různých herních sekvencích. Ve hře budete mít údajně kontrolu nad každým Avengerem,  avšak přepínání by mělo fungovat na základě toho, o jaký úkol ve hře se jedná a každý quest nepůjde hrát za libovolnou postavu

Vincent Napoli, vedoucí designér soubojů pro Crystal Dynamics a hlavní kreativní ředitel Shaun Escyag řekli, že jak budete postupovat v kampani, budou se vám postupně otevírat další vedlejší mise a právě tam bude kooperace možná a zároveň se ve vedlejších misí budete moci rozhodnout, za jakého Avengera budete hrát. 

Vedlejší mise by údajně měly mít i vlastní příběh. Ten by měl být samozřejmě propojený s hlavní dějovou linkou a tak je smysluplné něco takového nezanedbat a projít i je, ať už sami či s kamarády v kooperaci.

A teď k těm mikrotransakcím... Na konferenci bylo sice řečeno, že ve hře nebudou žádné lootboxy a podobně, nicméně slyšel někdo, že by ve hře neměli být mikrotransakce? Tak nyní vývojáři údajně potvrdili, že ve hře mikrotransakce budou. 

Shaun Escayg, vedoucí kreativní ředitel společnosti Crystal Dynamics řekl: "K dispozici budou různé typy obleků, které si můžete zakoupit za reálnou měnu.“ A vedoucí designér soubojů dodal: "Existují i jiné estetické způsoby, jak přizpůsobit hráčův profil i samotný zážitek, ale nic, co by ovlivnilo hru.“

Jak to vidíte vy? Vadí vám, že příběhová kampaň je pouze pro jednoho hráče? A co mikrotransakce?