Switch se blíží ke konci svého životního cyklu. Ještě před představením nástupce vyjde několik zajímavých her. Mezi nimi je Luigi’s Mansion 2 HD. Na hororovější dobrodružství láká nový trailer. Ten nás zve do strašidelných oblastí v Evershade Valley, kde se to hemží duchy, které musí Luigi pochytat.

Původní verze Luigi’s Mansion: Dark Moon vyšla před více než deseti lety na Nintendo 3DS. Moderní předělávku si vzalo na starost studio Next Level Games, které zavede bojácného Luigiho do různých strašidelných sídel, kde se to hemží duchy. Díky speciálnímu vysavači dokáže hlavní hrdina duchy vysát a vypořádat se s nimi, například ve zničené továrně, sněhem pokrytém dole nebo bývalé výzkumné laboratoři. Jenom takhle dokáže Luigi zachránit svého bratra Maria ze spárů King Booa.

Až čtyři hráči se mohou spojit a postavit výzvě jménem ScareScraper. Jedná o strašidelnou budovu plnou duchů a výzev, které v hlavním příběhu nenajdete. Přizvěte své pobočníky-lovce duchů a pokořte děsivé věže v lokální i online kooperaci.

Luigi’s Mansion 2 HD vyjde 27. 6. letošního roku na Switch. Pokud si budete chtít zkrátit čekání, tak 23. 5. dorazí Paper Mario: The Thousand-Year Door.