To, že se na Steamu občas objeví nějaká indie hra, která ohromí spoustu hráčů, není nic neobvyklého. Vezměme si například nedávno vydaný Valheim, kterému v průběhu několika týdnů propadlo přes čtyři milióny hráčů. Ovšem Valheim není jediným překvapením tohoto roku, jelikož před pár dny se objevila na Steamu strategická a karetní rogue-like hra Loop Hero.

Loop Hero vás vhodí do světa, který byl uvrhnut do nekončící smyčky zlým lichem. Vy jakožto hrdina se pokusíte vše ukončit a porazit vašeho mocného nepřítele. Výhoda je v tom, že jak silným protivníkům budete čelit, je zcela ve vaší režii.

Už v den vydání se tohoto zajímavého titulu chytlo něco okolo 150 tisíc hráčů. Otázkou ale bylo, zda hra na tomto čísle zůstane nebo se opravdu stane dalším hitem Steamu. Vše nasvědčuje tomu, že se bude jednat spíše o to druhé, jelikož tisková zpráva od vývojářů z Four Quarters prozrazuje, že Loop Hero během prvního týdne prodalo 500 tisíc kopií.

Společně s touto zprávou dorazilo oznámení nové aktualizace, která by měla do Loop Hero přijít v následujících dnech. Čeho se ale bude týkat, ptáte se? Přece toho nejdůležitějšího, co v tuhle chvíli může titul dostat, a to jest možnost uložit si hru kdykoliv budete chtít.

Kromě toho, že si konečně budete moci manuálně ukládat hru, dorazí další z mechanik, po které hráči prahli. Loop Hero totiž nově nabídne hned několik možností rychlosti hry. Tahle aktualizace bude zaměřená na celkové zlepšení hratelnosti celého titulu, aby vám Loop Hero přineslo ty nejlepší herní zážitky.

Ve Four Quarters mají s hrou další plány. „Po tomto můžete očekávat přidání mnohem většího množství obsahu do hry, jako jsou nové karty, transformace, třídy a novou hudbu. Nemůžeme se dočkat, až s vámi brzy budeme sdílet další informace!“ dočteme se ve zprávě.