Pro majitele PlayStationu 5 a PlayStationu 4 začaly letní slevy, které zahrnují ovladač DualSense za 1299 Kč (místo 1799 Kč) v různých barvách a vybrané herní tituly. Zvýhodněné ceny platí od dnešního dne do 21. 8. 2022 nebo do vyprodání zásob.

Zchladit se v perných letních dnech můžete například u Horizon Forbidden West, jejíž PS5 verzi nyní pořídíte za 999 Kč, PS4 pak za 899 Kč. Pro opravdové fajnšmekry je připravena také akční cena speciálních edicí nejnovějšího dílu této série. PS5 verze Horizon Forbidden West Special Edition je tak nyní již za 1 299 Kč, pro majitele PS4 pak v ceně 999 Kč. Toužíte-li svou sbírku rozšířit o několik artefaktů z této hry, Collector‘s Edition může být vaše za akčních 3 990 Kč, nadupaná Regala Edition za 5 490 Kč. 

Milovníci závodů a rychlých aut si přijdou na své s letošní novinkou Gran Turismo 7, která je nyní pro PS5 hráče dostupná v ceně 999 Kč, PS4 verze za 899 Kč. Rozšířená Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition pro obě verze konzolí může být vaše za částku 1 499 Kč.

Pokud patříte mezi fanoušky Jina Sakaie, potěší vás také rozšířená verze Ghost of Tsushima Director’s Cut v dočasné ceně 999 Kč pro PS5 a 899 Kč ve verzi pro PS4.

Součástí letních slev jsou také další populární PS5 tituly. Například automobilová bojovka Destruction AllStars za 299 Kč, mysteriózní Death Stranding Director’s Cut za 899 Kč nebo barevný svět Ratchet & Clank: Rift Apart za 999 Kč. Najdete mezi nimi ale také Returnal a Demon’s Souls za stejnou cenu 999 Kč i další.

Aktuální akční slevy se tradičně týkají také kolekce PlayStation HITS. Díky tomu se tak můžete naladit na podzimní příchod nového pokračování příběhu Kratose a Atreuse s God of War HITS či God of War 3 Remaster HITS za pouhých 199 Kč. Za stejnou cenu můžete zavzpomínat na předchozí díly dalších oblíbených sérií, například s GT Sport HITS, The Last of Us Remastered HITS, Uncharted Collection HITS a další.

Majitele PlayStation VR potěší jednotné akční ceny vybraných VR titulů. Za pouhých 249 Kč se tak nyní mohou vydat do virtuálních světů Iron Man VR, Astrobot, Blood & Truth, Everybody’s Golf a řady dalších.

Spoustu těchto slev najdete například na CZC.cz. Pokud raději nakupujete digitální verze na PlayStation Store, tak i tady jsou slevy, ovšem jak už to tak bývá, hry na PS Store jsou dražší než ty fyzické.

Ceny uvedené v článku jsou doporučené maloobchodní ceny a mohou se lišit u jednotlivých obchodů.