Dvouminutový trailer nás vezme kolem světa, aby nalákal na nadcházející oficiální rallye závody EA Sports WRC, které přichystalo studio Codemasters podepsané za sérií DiRT. To přebralo licenci od společností KT Racing a Nacon. Hra vyjde již 3. 11. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. S předobjednávkou si můžete zahrát už dnes.

Vývojáři u EA Sports WRC slibují kompletní a pohlcující rallye zážitek. Ten zahrne více než 600 kilometrů cest po asfaltu, šotolině a sněhu. Čeká vás přes 200 rychlostních zkoušek s nejslavnějšími cestami, skoky a zatáček v historii rallye. Vše v 17 různých lokalitách současnosti i minulosti. Seznam tady. Doplňuje to více než 80 vozidel v 18 třídách, včetně hybridních aut, historických kousků a futuristických strojů.

Co by vás ještě mohlo zajímat, tak je režim Builder. V něm si postavíte rallye vůz svých snů, a to od výběru podvozku, karoserie a všech důležitých mechanických dílů až po úpravu interiéru a exteriéru.

Tvůrci do hry zahrnuli podporu DualSense. Ovladač pro PlayStation 5 přinese lepší zážitek, využívá fyzikální a zvuková data, aby zlepšil vaše pouto s vozem. Máte cítit to, co auto dělá a intuitivně reagovat na jeho chování. Dynamické spouště zase poskytují pocit ztráty trakce, což má umožnit hráčům lépe vyvažovat brzdu a plyn.