U příležitosti premiéry druhého filmu Duna přichystal Wargaming ve svých bezplatných hrách World of Tanks různé události. Díky nim hráči na počítačích, konzolích i mobilech mají nasát atmosféru písečné planety Arrakis, užít si ikonické postavy jako členy posádky, nový tank a mnoho dalšího.

Události jsou rozdělené podle platforem. Ve World of Tanks na počítačích bude probíhat Destiny Arrives Battle Pass od 15. do 25. února/februára. Kapitola má rozvinout poutavé vyprávění v mystickém pouštním světě a umožní vám rekrutovat hrdiny a padouchy z filmu jako členy posádky, včetně Gurneyho Hallecka, Rabbana a Lady Jessicu. Získat můžete různé předměty, jako jsou charakteristické 2D styly, obtisky a nápisy – některé z nich obsahují hlášky z připravovaného filmu Duna: Část druhá. Tím hlavním je ale tank Mittlerer KPZ.PR.68 Premium Tier VIII potažený trvalým 3D stylem se speciálními vizuálními efekty.

Od 23. února/februára do 3. března/marca se koná akce ve World of Tanks Blitz pro Android, iOS a Nintendo Switch. Hráči mohou získat předměty, jako jsou Crysknife a Maker hooks, sbírat profilové pozadí a avatar Gurneyho Hallecka a pustit se do úkolů Bestie Rabban a Fremeni. Hlavní odměnou je hrozivý Groundtank, inspirovaný silami Sardaukarů. Kromě toho bude ve speciálních balíčcích k dispozici skin Harvester pro tank Maus.

World of Tanks Modern Armor na konzolích vstupuje do boje s časově omezenou komunitní akcí rozdělenou do tří etap. Každá z nich obsahuje sadu jedinečných úkolů a obsahu z druhého filmu Duna. Po dokončení etap lze získat postavy jako Gurney Halleck, mocný Sardaukar Warrior a hrozivý Rabban v roli velitele. Navíc bude exkluzivně pro konzolové hráče k dispozici speciální 3D velitel Rabban. Zahájení akce je naplánováno na 5. března/marca.