V rámci zimního výprodeje si obchod GOG.com připravil dárek. Všichni zájemci mohou získat zdarma Postal 2 a přidat si k němu i první díl. Postal 2 bude nabízen do zítřejšího odpoledne.

Postal je série kontroverzních akcí, které jsou plné krve, žhářství a močení. Hráči si druhý díl pamatují kvůli absurdnímu temnému humoru a groteskní brutalitě. Vše se odehrává ve městě Paradise, přičemž úkolem hráče je v sedmi dnech provádět běžné úkoly jako je nákup mléka nebo proplacení šeku. Mise lze plnit bez použití agrese, ale to by nebylo ono.

Současně si můžete zakoupit připravovaný Postal 4: No Regerts, který je na GOG.com s 20% slevou za 13,49 euro. Vývojáři vnadí na využití nejoblíbenějších prvků série a razantně odmítají, že by existoval třetí Postal. Ten byl totiž velmi nepovedený. Tohle má být návrat k druhému dílu.

Pokud máte chuť doplnit si herní knihovničku, tak v zimních slevách naleznete nové i starší hry, kupříkladu Age of Wonders: Planetfall, Star Wars: Knights of the Old Republic, Battletech, Elex, Vampyr, Chernobylite, Dead Cells, Dusk, Turok, GreedFall, Hellblade, Zaklínač 3 v GOTY edici, Children of Morta nebo Neverwinter Nights 2 Complete.