Ještě jste o hře neslyšeli? Nic si z toho nedělejte. Tato kráska totiž ležela pod nánosy prachu už několik let a teď se konečně lidé odhodlali k tomu dokončit její příběh. Hra Below byla poprvé oznámena na E3 roku 2013 při konferenci Microsoftu, avšak nebyla dokončena ani o rok poté. Několikrát se datum vydání odkládalo. Na světlo vystoupila ještě roku 2016 na GDC. Vše toho roku utichlo a nikdo nevěděl, co bude s hrou dál. Nakonec se tento rok konečně znovu vyhoupla do sedla a objevila se na letošním GDC.

Vývojáři tvrdí, že tentokrát už je jisté, že hra vyjde. Při rozhovoru mezi Eurogamer a Vellou se nám totiž dostalo ujištění, že hra se blíží do finále.

„Jsem zděšený, vážně nadšený a zároveň velmi pyšný, že to mí kolegové nevzdali. Je to dlouhý čas na tvorbu hry… vlastně těžká práce, řešení přednosti, nevzdávání se… tahle odolnost je to největší, co jsem si z toho všeho odnesl. Viděl jsem, jak moc chtěl můj tým tuto hru dotáhnout do konce a když se teď tak blížíme ke konci, jsem na ně hrdý.“

Ve hře Below hrajete za odvážného dobrodruha, který se vydává na průzkum podzemních prostor. Nejste však dole sami a světlo vaší louče se často odráží v očích nepřátel, kteří lační po vaší krvi. Odhalte tajemství podzemního království již 14. prosince 2018.

Slyšíte o hře poprvé, nebo už jste o ní někde zaslechli? Určitě se nezapomeňte vyjádřit dole v komentářích.