Jako mediální partneři bychom vás rádi upozornili, že už 6. 4. 2023 se v pražské hale O2 universa rozezní hudba ze středověkého akčního RPG titulu Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse.

Nepromeškejte možnost koupit si lístky a užít si koncert pod taktovkou Jana Valty v provedení Filharmonie Brno. Ta patří v českém prostředí ke špičce a s herní hudbou už má své zkušenosti, v podobě několika úspěšných koncertů s hudbou z legendární série Mafia. Vokální doprovod jí zajistí Pěvecký sbor Masarykovy univerzity. Trojici pak uzavře formace Bakchus, skupina trubadúrů, která společně s Adamem Sporkou nahrávala písně i do samotné hry.

Dobový soundtrack pro Kingdom Come z pera Jana Valty a Adama Sporky byl nahrán v pražském Rudolfinu, a obsahuje širokou škálu skladeb, od hospodských písní přes majestátní orchestrální kompozice až po gregoriánské chorály. Přes 5 hodin hudby často doprovází hráče adaptivním způsobem. Jednotlivé skladby jsou rozděleny segmenty, které jsou schopny plynule přecházet na několik různých „kolejí“. To v praxi znamená, že hra dynamicky reaguje na momenty, jako je situace v bitvě, reputace hráče v jednotlivých lokacích či dokonce na změny denní doby a počasí.

Lístky na koncert je možné Kingdom Come: Deliverance zakoupit zde. Také můžete zkusit štěstí v naší soutěži, která brzy končí.

Více informací o koncertu se dočtete tady.