Fanoušci Kingdom Come netrpělivě čekají na odhalení tuzemských herců, kteří propůjčí své hlasy postavám v pokračování středověkého RPG. Podle fotografií režiséra Dana Vávry se můžeme těšit na známé hlasy.

Na facebookovém profilu Dana Vávry můžeme narazit na fotografie herců z legendárního seriálu Comeback. Konkrétně je to Matouš Ruml (Lexa) a Kristýna Leichtová (Iva Pacovská). Ruml si zahrál také v Ulici, Princezna a půl království nebo Princezna a písař. Kristýnu Leichtovou si můžete vybavit také jako Janu Majerovou v Bastardech 3 a Denisu v Účastnících zájezdů.

Dále zaujmou fotky s Jardou Duškem a Kachnou z kultovního seriálu Hospoda, tedy s Petrem Nárožným a Josefem Dvořákem. Pokud by vám tento seriál nic neříkal, tak Nárožný daboval v dětském seriálu Mach a Šebestová na cestách a objevil se také ve filmech Klíč svatého Petra, Stáří není pro sraby, Poslední aristokratka, Dvojníci nebo Láska je láska. Zapomenout nemůžeme ani na nezapomenutelnou roli kaprála v pohádce S čerty nejsou žerty nebo na sérii českých point-and-click adventur Polda. To Josef Dvořák má za sebou Cirkus Humberto, Černé barony nebo roli Bédi Hudečka v Jáchyme, hoď ho do stroje.

Jak můžete vidět, Vávra se se všemi vyfotil na jednom místě. Koho dalšího byste rádi slyšeli v oficiálním českém dabingu Kingdom Come: Deliverance 2? Napište nám do komentářů. Hra vyjde 11. února/februára 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.