V knihovně předplatného GTA+ se brzy objeví klasické školní dobrodružství Bully. Předplatitelé se mohou do kůže nechvalně proslulého Jimmyho Hopkinse na Bullworth Academy vžít na svých konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S a kompatibilních zařízeních se systémy Android a iOS,

Bully bude dostupné od 20. 8. tohoto roku. Kromě toho členové GTA+ obdrželi obvyklých 500 000 GTA dolarů a k tomu bonus ve výši 1 000 000 GTA dolarů. Mezi další výhody patří přístup do klubové garáže Vinewood s kapacitou až 100 vozidel a do dílny pro vozidla.

Hlavním lákadlem je nový sedan Benefactor Vorschlaghammer. Tento vůz vybavený motorem 8V najdete zdarma v autosalonu Vinewood Car Club.

Bully je akční adventura z pohledu třetí osoby, kterou v roce 2006 vytvořilo studio Rockstar Vancouver pro PlayStation 2. Později se hra dostala na další platformy a v současné době je hratelná na PC, konzolích PlayStation a Xbox a mobilech/tabletech s Android a iOS.

Ve své době hra zaujala otevřeným světem a značnými možnostmi, včetně skateboardu, koloběžky, kola nebo motorky. Příběh pro jednoho hráče se odehrává ve fiktivním městečku Bullworth a sleduje mladistvého delikventa Jamese „Jimmyho“ Hopkinse, který je na rok nedobrovolně zařazen do internátní školy. Tady je však šikanován. Aby zamezil šikaně, snaží se získat popularitu svých spolužáků.

V katalogu GTA+ se ještě nacházejí hry L.A. Noire, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition, Grand Theft Auto: Liberty City Stories nebo Grand Theft Auto: Chinatown Wars.