Po odhalení skladby Saint Barbara (Svatá Barbora) přichází domácí Warhorse Studios s dalšími střípky týkající se Kingdom Come: Deliverance 2. Na sociálních sítích pražského studia se objevily fotografie z natáčení oznamovacího traileru, zatímco Daniel Vávra potvrdil podporu upscalingu.

V novém videu se Daniel Vávra pochlubil svým novým počítačem a pracovnou, stejně tak potvrdil podporu Nvidia DLSS a AMD FSR. Také prozradil, že v současné době Kingdom Come: Deliverance 2 na počítači s procesorem AMD Ryzen 7950x3d a grafickou kartou RTX 4080 Super běží v rozlišení 4K okolo 60 snímcích za sekundu na velmi vysoké nastavení. S epickými grafickými efekty klesne na 40 snímků. Nicméně, optimalizace zdaleka není hotová a před vývojáři je v tomto směru ještě spousta práce.

„Je to totálně brzo a v práci mi budou strašně nadávat, že jsem to vůbec řekl, ale každopádně to na tom jede dobře. A pořád máme ještě nějakou dobu před sebou,“ uvedl ve videu Vávra. Až na menu hry žádné záběry ze hry neukázal. Ty najdeme v reportáži České televize, kde na monitoru vidíme – pravděpodobně – ulice Kutné Hory.