Očekávané Kingdom Come: Deliverance 2 bylo odloženo. Středověké akční RPG bylo oznámeno před čtyřmi měsíci s tím, že vyjde do konce letošního roku pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Dnes však přišla zpráva, která mnoho fanoušků nepotěší. Nejprve ji uváděly dva zahraniční obchody. Poté ji potvrdilo pražské studio Warhorse na svých sociálních sítích.

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde 11. února/februára 2025. Mimochodem, první díl vyšel 13. 2. 2018.

Před dvěma měsíci PR manažer Tobias Stolz-Zwilling v rozhovoru s Roxy Clark potvrdil důležitou věc. Kingdom Come: Deliverance 2 je po vývojové stránce hotové. Tým kolem Dana Vávry se od té doby soustředí na opravu chyb/problémů a ladí celkový výkon. Původně počítal s tím, že vše stihne do konce roku. Jak se ale pravděpodobně ukázalo, hra potřebuje více péče a leštění.

V krátkém videu na sociálních sítích ukázal Tobias Stolz-Zwilling krabici sběratelské edice a láká na spuštění předobjednávek.

Odhalení data vydání se očekávalo příští týden na Gamescomu. Během Opening Night Live bude mít premiéru gameplay teaser. O den později bude k dispozici více než 20 minut z hraní a novináři po celém světě publikují své dojmy, včetně Indiana. V Kutné Hoře se totiž nedávno konala speciální prezentace s hraním a prohlídkou města.

Titul bude mít český dabing na všech platformách.