Demoverze Kingdom Come: Deliverance 2 zaujala v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem i nedávno na Tokyo Game Show. Pokud jste se ani na jednu akci nedostali a chcete si pokračování středověkého RPG zahrát, tak budete mít šanci u našich severních sousedů.

Demo Kingdom Come: Deliverance 2 bude pro veřejnost dostupné na letošním veletrhu Poznań Game Arena. Koná se od 25. do 27. října/októbra tohoto roku. Poznaň najdeme 426 kilometrů od Prahy, kdyby si chtěl někdo o zmíněném víkendu udělat větší výlet.

Podle pořadatelů je Poznań Game Arena největší zábavní a multimediální veletrh ve střední a východní Evropě. Kromě středověkého RPG bude na veletrhu značka LEGO a mimo jiné hry Angst: A Tale of Survival, Dark Moon, Realpolitiks 3 nebo DualRealm Myths. Do 24. 10. 2024 je možné koupit jednodenní vstupenku za 50 polských zlotých (cca 300 Kč). Na všechny tři dny stojí 140 zlotých (825 Kč). Více na oficiálních stránkách veletrhu.

Premiéra Kingdom Come: Deliverance 2 proběhne 11. února/februára 2025 ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.