Střílečka z pohledu první osoby od studia Tripwire Interactive, Killing Floor 2, se dočkala další bezplatné aktualizace s názvem Neon Nightmares, která odstartovala speciální událost, přidala do hry nové zbraně, komunitní mapu a kosmetickou řadu Cyber ​​Rave. Hráči se tedy můžou těšit na nášup svěžího obsahu, jenž je k dispozici již nyní pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze hry.

Nová komunitní mapa Biolapse je kompatibilní s režimy přežití a týdenními hrami. Zavede vás hluboko do laboratorního zařízení, abyste se zbavili nekontrolovatelných Zedů překonávajících jeho složité vrstvy. V jejich odstraňování vám pomohou nové zbraně v podobě zápalné pušky HRG a skládacího luku pro ostrostřelce.

Zápalná puška HRG, která je přepracovanou verzí útočné pušky M16 M203, střílí zápalné náboje a granáty, přičemž granáty za sebou zanechávají dočasnou ohnivou stopu, která poškozuje a spaluje Zedy. Její cena u obchodníka je 1200 Dosh.

Za skládací luk si budete muset trochu připlatit. Stojí přesně 2000 Dosh. Zato ale dostanete univerzální luk se dvěma typy šípů, ostrými a kryo. Ostré šípy mají vysokou penetraci a poškození, zatímco kryo šípy způsobí malou explozi, která velmi rychle zmrazí vaše nepřátele. Navíc je lze nabít, aby se zvýšil jejich rozsah a poškození. A ostré šípy mají pro změnu možnost opětovného použití. Zbraň je také osazena dlouhou čepelí, která způsobí značné poškození při blízkých střetech.

Událost Neon Nightmares potrvá až do 21. 4. Do 31. 3. 2020 máte možnost Killing Floor 2 koupit na Steamu za 8,90 euro.