Digitální obchod Epic Games Store si pro hráče připravil vánoční dárečky. Každý den na platformě najdete jednu hru, kterou si můžete zdarma přidat do své digitální knihovničky.

Vánoční obdarování začíná dnes titulem Shenmue 3 a bude pokračovat až do 30. 12. 2021. Nová hra se na Epic Games Store objeví vždy v pět hodin odpoledne našeho času. Podle dřívějších spekulací bude obzvlášť zajímavá hra, která se bude rozdávat 25. 12.

V akční adventuře Shenmue 3 z listopadu 2019 (vyšla na PS4 a PC) hrajete za Rya Hazukiho, osmnáctiletého japonského bojových umění, který se rozhodl pomstít smrt svého otce. Ve třetí kapitole epické ságy Shenmue se Ryo snaží vyřešit záhadu Fénixova zrcadla, artefaktu, jenž hledá vrah jeho otce. Jeho cesta vede hluboko do čínského venkova, který je plný ruchu a obklopen nádhernou krajinou.

Dobrodružství Rya zavede do měst a horských vesnic, kde se může zdokonalovat v tréninku, soutěžit v hazardních a arkádových hrách a brát brigády, zatímco pátrá po tom, kdo zná pravdu o Fénixově zrcadle.