Přibližně před půl rokem bylo slíbeno, že kampaň v The Division 2 nebude jen prachsprostým bonusem ke hře, která je stavená hlavně jako multiplayerová. Přeci jen, jedná se MMO hru, že ano. A zjevně se máme opravdu těšit, jelikož jak je psáno v článku od Xbox Wire, kampaň The Division 2 by měla zabrat zhruba 40 hodin. Stejně jako ve starší novince bylo zopakováno, že zdejší kampaň bude vlídná jak ke týmovým hráčům, tak k sólistům.

Z rozhovoru serveru DualShockers zase přišlo naznačení plánů ohledně správy hry po jejím vydání v březnu. Kreativní ředitel za Red Storm Entertainment Terry Spier přislíbil velkou váhu odezvy hráčů. Oproti prvnímu dílu chtějí péči ještě zesílit. Nic nechtěl specifikovat, ovšem slibuje, že žádná dovolená se konat nebude. Co si hráči budou přát, vývojáři se jim pokusí vyhovět. 

Spier dále oznámil, že všech obsah dodaný během prvního roku The Division 2 bude zcela zdarma; nikdo za něj nebude muset platit, což určitě potěší. 

The Division 2 vychází 15. března na PC, Xbox One a PS4. Kdo si hru předobjednal, případně chce zkusit štěstí, od 7. února do 10. února se může těšit na uzavřenou betu.