Humorná sci-fi adventura Journey to the Savage Planet vyšla poprvé v roce 2020 na PC, PS4 a Xbox One. Nyní se dočká plnohodnotné podpory nových konzolí. Na jaké novinky se hráči mohou těšit?

Edice s názvem Employee of the Month dorazí na konzole PS5 a Xbox Series 14. 2. Mezi novinkami nechybí podpora 4K rozlišení při 60 snímcích za sekundu (Series S pouze 30 snímků), součástí také bude DLC Hot Garbage, přídavky do foto módu nebo zcela nový exkluzivní obsah.

Pro majitele PS4 a Xbox One bude update zcela zdarma, a to i pokud nevlastní DLC Hot Garbage. Kdo odejde s prázdnou, jsou hráči na PC. Tam bohužel tato verze podle vyjádření 505 Games vůbec nezavítá. 

Přečtěte si také: Na PS4, Xbox One a Switch vyšel kultovní Risen

Náplní hry je průzkum planety ARY-26 a jestli neskrývá potenciál k lidskému nastěhování. Budete tedy za různých pomůcek (jetpack, hák) prozkoumávat ufounský svět a skenovat různorodou faunu a flóru tamního prostředí. Ne všechno, co roste a chodí je však přátelské, a tak budete mít k dispozici třeba kyselinové granáty nebo zbraně typu pew pew. Nechybí crafting a vylepšování věcí. Hru lze hrát také v coopu s kámošem. Titul má velmi barevnou grafiku a srší osobitým humorem.

Vydavateli jsou 505 Games a byla vyvíjena v Typhoon Studios. Jedná se zatím o jejich první vydaný titul s nadprůměrným hodnocením 76 % na serveru Metacritic. Naši recenzi si můžete přečíst zde, nebo se podívat níže: