Už jste se pokochali malovanou mapou Kutné Hory a jejího okolí z Kingdom Come: Deliverance 2? Když město srovnáme s Rataji z prvního dílu, tak se potvrzují dřívější slova o tom, že jedna ulice v Kutné Hoře je jako celé Rataje.

Na mapě Kutné Hory vyniká množství různých budov, což bude jistě něco pro milovníky nočního vloupání. Ve srovnání také vidíme, jak je Kutná Hora složitější město obklopeno domy a obchody ze dvou stran.

Rataje nad Sázavou jsou největší oblastí šest let starého Kingdom Come: Deliverance. Na tomhle srovnání je hezky vidět, jak ambiciózní druhý díl pro pražské Warhorse Studios je. Navíc vidíme jen Kutnou Horu a její okolí, což není zdaleka vše. Rozlohu celé mapy krásně demonstruje tmavé místo na mapě ze staršího streamu. A abychom nezapomněli, ještě bude ve hře druhá mapa s hradem Trosky.

Kingdom Come: Deliverance 2 mělo vyjít koncem letošního roku. Vývojáři si ale vzali více času na vyladění a odstranění chyb. S očekávaným akčním RPG se počítá na 11. února/februára 2025 ve verzích pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ve hře bude český dabing a české titulky.