Microsoft oznámil hry pro říjen 2021 s předplatným Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate pro konzole Xbox One a Xbox Series X|S. Užít si můžete sci-fi střílečku, adrenalinovou parkourovou hru, bojovku a survival horor.

Do své digitální knihovny si je budete moci přidat v následujících termínech:

  • Aaero – k dispozici od 1. do 31. 10.
  • Hover – k dispozici od 16. 10. do 15. 11.
  • Street Fighter IV – k dispozici od 1. do 15. 10. (i pro X360)
  • Resident Evil Code: Veronica X – k dispozici od 16. do 31. 10. (i pro X360)

U nás došlo ke změně, zatímco v zahraničí mají Castlevania: Harmony of Despair, tak česká pobočka Microsoftu v tiskové zprávě zmiňuje Street Fighter IV.

Aaero je svižná sci-fi střílečka od dvoučlenného nezávislého studia Mad Fellows. Nabízí podmanivý soundtrack a jedinečný audiovizuální zážitek. Hover je vysoce adrenalinová parkourová hra pro jednoho i více hráčů zasazena do futuristického otevřeného světa. Hráči povedou tým mladých rebelů, kteří bojují proti zákonu bránící v parkouru, který utlačuje Hover City. Jsou vybaveni špičkovou technikou, která jim umožňuje neuvěřitelné skoky a rychlost, a putují městem, aby sabotovali propagandu, pomáhali občanům a našli způsob, jak se dostat na orbitální stanici.

Street Fighter IV je klasická a oblíbený bojovka, zatímco v hororové akci Resident Evil Code: Veronica X se ocitáte v kůži Claire Redfield, jež v Evropě hledá svého bratra. Příběh se odehrává tři měsíce po zničení Raccoon City, prozkoumáte tajemný ostrov Rockfort a musíte se bránit hordám zombíků. V tomto případě jde o remasterovanou HD verzi.