Mezi 26. 10. a 9. 11. se ve World of Tanks uskuteční tradiční halloweenská akce. Tvůrci populární bezplatné tankové akce pozvou hráče na největší halloweenskou událost ve své 10leté historii. Ve spolupráci s Masahirem Item, uměleckým ředitelem a designérem monster Silent Hill, a Akirou Yamaokou, hvězdným skladatelem stojícím za stejnou děsivou sérií, nabídne World of Tanks originální strašidelný zážitek.

Ve zcela nové akční PvP kooperaci se hráči musí spojit, aby zachránili svět a odhalili tajemství města Mirny-13. Pomocí týmové práce a taktické spolupráce budou muset překonat nástrahy temných sil.

Přečtěte si také: World of Tanks Blitz se spojuje s kapelou Korn v rámci Halloweenu

„Inspirováni představivostí Ito-sana a Yamaoka-sana jsme nechali náš tým běhat divoce ve strašidelné sezóně a jedinečnou kooperační mechanikou. Tento PvE event rozhodně nebude jako ty předchozí,“ říká Max Chuvalov, ředitel publishingu World of Tanks. „Ale pozor, ti, kdo to budou chtít dát sami, tak učiní na vlastní nebezpečí. Týmová práce je pro tento Halloween klíčová a je to jediný způsob, jak porazit strašlivé nepřátele.“

Hráči budou procházet čtyřmi měnícími se světy v četách po pěti, které budou v halloweenském módu jezdit ve speciálně upravených tancích IX. úrovně a odemknou příběh Mirny-13 v průběhu hraní.

„Práce na letošní halloweenské akci pro World of Tanks byla velmi zajímavá a obohacující zkušenost,“ říká Masahiro Ito. „Kombinace vášnivých umělců ve Wargamingu a naše společná vize jedinečné a děsivé události to všechno umožnila. Moje předchozí díla jsou známá svou znepokojivou atmosférou, mrazivými příběhy a děsivými zvířaty, takže hráči World of Tanks jsou snad připraveni všechno tohle zažít!“

Během celé akce budou mít tankisté přístup k jedinečnému obsahu, přičemž budou mít do hlavní hry speciální členy posádky, 3D styly a kamufláže a také hromady zkušeností a kreditů. Budou dokonce moci získat 3D skiny navržené samotným Masahiro Ito a zároveň si užít strašidelnou ambientní stopu pro hangár halloweenského eventu vytvořený Akirou Yamaokou.