Amazon figuruje jako vydavatel u dvou vcelku očekávaných her. První je nový díl dobrodružství archeoložky Lary Croft v Tomb Raider od Crystal Dynamics. V druhém případě jde o masivně multiplayerový titul ze světa Pána prstenů. Ten chystají tvůrci New Worldu.

Od obou oznámení uběhl již nějaký čas, což pochopitelně vede fanoušky k otázkám směřující k aktuálnímu stavu her a pohodě ve vývojových týmech. Šéf Amazon Games Christoph Hartmann prosí ještě o trpělivost. Ani jeden z těchto titulů není úplně blízko. Naštěstí není ani tolik vzdálený.

Přečtěte si také: Nový Tomb Raider má být v otevřeném světě, kde Lara využije motorku

„Nestane se to zítra, ale není to příliš daleko,“ řekl Harmann v rozhovoru pro Variety ohledně vydání Tomb Raider a Lord of the Rings MMO. Plánem Amazonu je vydávat hry pravidelněji. Současně dbají na kvalitu a nechtějí nic uspěchat. To by totiž nefungovalo. Chtějí nám přinést AAA kvalitu, proto mají laťku tak vysoko a dávají týmům potřebný čas.

Harmann v rozhovoru poukázal na nedávný úspěch seriálu Fallout na Prime Video. Podle něj by bylo skvělé, kdyby podobný obsah vycházel společně. To ale neznamená, že hry a televizní obsah budou totožné. Podle náznaků Harmanna je cílem Amazonu spíše cesta Sony, kde úspěšné hry Marvel’s Spider-Man a filmy jsou oddělené.